Zakelijke Events

Een bedrijfsfeest, netwerkborrel of diner, productlancering, seminar, opening, beursdeelname, teambuilding, open dag of personeelsuitje: My Event Assistant neemt u de volledige planning, organisatie en uitvoer uit handen. Samen bespreken we de wensen, eisen en het budget. Hierop volgt een op maat gemaakt, uniek voorstel. Zo organiseert MEA een event dat precies past bij uw bedrijf, merk, klanten en werknemers.

Een relatie laten invliegen of een hotel nodig? Ook deze boekingen nemen wij u uit handen. Op het laatste moment nog wijzigingen? Geen probleem voor ons. Dat is geheel ontzorgd genieten van uw event.

De organisatie voor een deel al zelf gedaan, maar mist u nog invulling voor bijvoorbeeld de styling, catering, entertainment of opvang en registratie van uw gasten op de dag zelf? Of mist u door piekdrukte de mankracht om de organisatie voor elkaar te krijgen? Natuurlijk kan MEA ook de organisatie en uitvoering van specifieke aspecten van uw event uit handen nemen.

U zoekt een event planner die met u meedenkt, uw doel voor ogen houdt en zorgt voor een perfecte uitvoering van uw event. My Event Assistant is uw event planner op het moment dat u dat nodig heeft. Voor elk aspect van uw event, ongeacht de grootte van uw event. MEA heeft de ervaring en het netwerk om van uw event een succes te maken. We organise. You celebrate.