Wedding Planner & Ceremoniemeester

Gefeliciteerd, jullie zijn verloofd! Misschien hebben jullie al maanden of jaren naar dit moment uitgekeken. En nu is het zover. De voorbereidingen kunnen beginnen.

Steeds meer bruidsparen schakelen een wedding planner in voor de organisatie van hun grote dag. En dat is niet gek: bij het organiseren van een bruiloft komt heel veel kijken. Jullie trouwdag is een speciale dag, waar je onbezorgd van wil genieten met al jullie dierbaren. Geen stress, maar alleen maar plezier in de voorbereidingen. De beste leveranciers. Een creatieve invulling. Speciale momenten. En na afloop willen jullie kunnen terugkijken op de mooiste dag van jullie leven.

My Event Assistant kan jullie begeleiden, adviseren en ontzorgen in de organisatie van jullie bruiloft. Volledig, deels of alleen als ceremoniemeester op de dag zelf. Maak een keuze uit één van de vier trouwpakketten van My Event Assistant.

 

 

 

 

Bij de keuze voor een van de trouwpakketten weten jullie direct waar jullie qua kosten rekening mee moeten houden in het budget. Natuurlijk is elke bruiloft uniek en dus maatwerk. Daarom gaan we samen om de tafel tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Beginnend bij jullie persoonlijke verhaal bespreken we alle wensen en verwachtingen voor jullie grote dag. Hebben jullie toch nog specifieke wensen buiten het pakket om? Natuurlijk kan dit ook. Vooraf is in ieder geval altijd duidelijk wat jullie totaal investering wordt. Geen verrassingen achteraf. Wel zo handig bij het plannen van jullie bruiloft!

Naast jullie bruiloft kan My Event Assistant natuurlijk ook jullie huwelijksjubileum of “renewal of the vows” organiseren. Neem contact op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.