My Perfect Wedding

In grote lijnen weten jullie hoe jullie bruiloft eruit moet zien. Een aantal dingen hebben jullie zelf al geregeld, maar er zijn ook dingen die jullie liever uitbesteden of waar jullie vast lopen. Met het My Perfect Wedding trouwpakket is My Event Assistant jullie professioneel wedding planner en ceremoniemeester.

My Event Assistant helpt jullie verder met de organisatie en planning van specifieke onderdelen van jullie bruiloft. Denk hierbij aan het doorvoeren van een thema, de styling van jullie bruiloft, speciale momenten en advies over en onderhandelingen met de beste leveranciers voor jullie trouwfoto’s, trouwfilm, bruidstaart, uitnodiging en muziek, zoals de DJ of band die jullie feest maakt. Daarnaast zal My Event Assistant tijdens jullie trouwdag aanwezig zijn als professioneel ceremoniemeester, om alles in goede banen te leiden. My Event Assistant denkt met jullie mee, zorgt dat alles vlot en op tijd verloopt, lost onverwachte situaties op en weet met een creatieve aanpak jullie dag nog mooier te maken. Jullie hoeven tijdens de voorbereiding en op de dag zelf alleen maar te genieten en “JA!” te zeggen. Jullie dag wordt perfect! We Organise. You Celebrate.

TROUWPAKKET my Perfect Wedding

  • Organisatie en planning van elementen van jullie bruiloft
  • Professionele ceremoniemeester op jullie grote dag
  • Twee inspiratie- en adviesgesprekken
  • Opstellen, onderhouden en doorspreken van het draaiboek
  • Controleren van gemaakte afspraken
  • Aanspreekpunt voor leveranciers en gasten
  • Adviseren over en onderhandelen met leveranciers

Investering: vanaf €1250,00.
Elke bruiloft is uniek en dus maatwerk. Daarom gaan we natuurlijk samen om de tafel tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hebben jullie specifieke wensen buiten het pakket om? Natuurlijk kan dit ook. Vooraf is in ieder geval altijd duidelijk wat jullie totaal investering wordt.

i do, me too!

Ook jullie bruiloft met My Event Assistant beleven?
Neem contact op met jullie wedding planner My Event Assistant voor het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.