DIY & Ceremoniemeester

Jullie vinden het leuk jullie eigen bruiloft te organiseren en te zoeken naar de juiste leveranciers. Maar op de dag zelf moet alles natuurlijk op rolletjes lopen en tot in de puntjes geregeld zijn. Deze zware taak besteden jullie liever niet uit aan een familielid, vriend of vriendin, zodat al jullie gasten kunnen genieten van jullie grote dag. Met het DIY & Ceremoniemeester trouwpakket is My Event Assistant jullie professioneel ceremoniemeester op de grote dag. My Event Assistant denkt met jullie mee, zorgt dat alles vlot en op tijd verloopt, lost onverwachte situaties op en weet met een creatieve aanpak jullie dag nog mooier te maken. Jullie hoeven alleen maar te genieten en “JA!” te zeggen. Jullie dag wordt perfect! We Organise. You Celebrate.

trouwpakket DIY & Ceremoniemeester

  • Professionele ceremoniemeester op jullie grote dag
  • Inspiratie- en adviesgesprek
  • Opstellen, onderhouden en doorspreken van het draaiboek
  • Controleren van gemaakte afspraken
  • Aanspreekpunt voor leveranciers en gasten

Investering: vanaf €750,00.
Elke bruiloft is uniek en dus maatwerk. Daarom gaan we natuurlijk samen om de tafel tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hebben jullie specifieke wensen buiten het pakket om? Natuurlijk kan dit ook. Vooraf is in ieder geval altijd duidelijk wat jullie totaal investering wordt.

i do, me too!

Ook jullie bruiloft met My Event Assistant beleven?
Neem contact op met jullie wedding planner My Event Assistant voor het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.